team kerk
v.l.n.r. Marnix en Lynette Coumou, Rita en Hans van Gurp

Wie wij zijn

Wij zijn Hans en Rita van Gurp. We zijn getrouwd in 1982, hebben twee volwassen dochters en wonen in Utrecht. Hans heeft tot vorig jaar gewerkt als leraar basisonderwijs en Rita werkt bij de stichting Artsenlaboratoruim. Samen zijn we gek op wandelen, fietsen en kamperen. Daarnaast houdt Rita van tuinieren en maakt ze allerlei kunstvoorwerpen van hout, steen en glas, vaak met een symbolische waarde.
Hans houdt van geschiedenis en van Utrecht. Dit combineert hij in zijn werk als stadsgids, door het geven van allerlei soorten stadswandelingen en fietstochten, voor volwassenen en kinderen. We zijn in 1978 tot geloof gekomen en we hebben sindsdien bij zowel jongerenorganisatie Youth for Christ als in de kerk heel wat ervaring op mogen doen in allerlei taken en activiteiten.

Wij zijn Marnix en Lynette Coumou. Met onze kinderen Mónica (12), Christían (9) en Ariëlla (7) wonen we in de mooie stad Utrecht. Marnix werkt als generalist binnen het sociaal domein in de gemeente Utrecht. Lynette is, na lange tijd in de verzekeringswereld en het personeelswerk actief te zijn geweest, werkzaam in de sociaal-juridische sector.
Geschiedenis, kunst en voetbal hebben de interesse van Marnix. Hij mag graag naar rommel- en antiekmarkten gaan.
Lynette heeft een passie voor koken en experimenteert graag met recepten. Daarnaast heeft ze interesse in stamboomonderzoek. We zien onszelf als een levendig en vrolijk christen-gezin dat volop in de samenleving probeert te staan, met een open oog en oor voor de mensen om ons heen. Dat is een uitdaging, maar we weten ons hierin gesteund door Jezus.
Wij zien ernaar uit u te verwelkomen in Kerk 2-20.