team kerk
Gerard van Rooij en Barbara de Lang

Wie wij zijn

Barbara de Lang
Ik ben Barbara de Lang, ik woon met man en kinderen in Utrecht. Ik werk als zelfstandig loopbaanadviseur en studiekeuze coach. Bij Kerk 2-20 zet ik mij graag in voor Samuel Friends en als secretaris van het bestuur

Gerard van Rooij
Gerard van Rooij is samen met zijn vrouw Mirjam vanaf 1966 tot 2010 actief geweest in Utrecht met gemeentebouw. Daarnaast hebben zij – geholpen - bij het stichten van gemeenten in Hilversum, Putten, Dordrecht, Boom en Antwerpen. Ook zijn zij vanaf 1985 actief geweest bij het stichten en ondersteunen van gemeenten in Gabon, Taiwan, Roemenië, Angola, Siberië, België en Nederland. “Samen Kerk 2-20” is voor ons familie! Natuurlijk door Hans en Rita van Gurp, maar ook door veel van de gemeenteleden die wij al jaren kennen. (Marieke al vanaf 1966). Daarom heb ik van harte “ja” gezegd tegen het verzoek om - voor een periode - als penningmeester deel uit te maken van het bestuur.

team kerk
Hans en Rita van Gurp

Hans en Rita van Gurp
Wij zijn Hans en Rita van Gurp. We zijn getrouwd in 1982, hebben twee volwassen dochters en een kleinzoon en we wonen in Utrecht. Hans heeft tot voor kort gewerkt als leraar basisonderwijs en Rita bij stichting Artsenlaboratoruim. Samen zijn we gek op wandelen, fietsen en kamperen. Daarnaast houdt Rita van tuinieren en maakt ze allerlei kunstvoorwerpen van hout, steen en glas, vaak met een symbolische waarde. Hans houdt van geschiedenis en van Utrecht. Dit combineert hij in zijn werk als stadsgids. Sinds 1991 hebben we gediend in het leiderschap van verschillende gemeentes. In 2020 zijn we begonnen met Kerk 2-20, waarin we samen als pastors en Hans als voorzitter van het bestuur, actief zijn.